fennino72

About

Username
fennino72
Joined
Visits
32
Last Active
Roles
No Roles
Points
12
2
Badges
Posts
6
Windows Version
windows 7
Global Mapper Version
18.1.0

Activity

  • fennino72 earned a promotion to Level 2.
    Level up!
    May 18
  • fennino72 earned the You Look Familiar badge.
    Thanks for sharing yourself with the community.
    May 9
  • fennino72 earned the First Post badge.
    You are in there and getting involved. Have some free points!
    May 8
  • Hello good day

    I am new to this forum and thank you in advance for any help you can provide.

    My query is due to a problem that is occurring with version 18.1.0 of global mapper when trying to make a creation of MBTILES files using a script using the option EXPORT_WEB starting from files in ECW format (EPSG 4326). The script used is the following:

    GLOBAL_MAPPER_SCRIPT VERSION=1.00

    DIR_LOOP_START DIRECTORY="D:\ORTOFOTOS\MUNICIPIOS_ECW\VALLADOLID\" FILENAME_MASKS="*.ecw" RECURSE_DIR=YES

                    IMPORT FILENAME="%FNAME_W_DIR%" ANTI_ALIAS=YES \

                                   LAYER_BOUNDS="%FNAME_W_DIR%" SNAP_BOUNDS_TO_SPACING="YES" USE_EXACT_BOUNDS="YES"

                    EXPORT_WEB FILENAME="D:\ORTOFOTOS\MUNICIPIOS_MBTILES\VALLADOLID\%FNAME_WO_EXT%\%FNAME_WO_EXT%.mbtiles" \

                                   TYPE="MBTILES" MAX_ZOOM_LEVEL="18" NUM_ZOOM_LEVELS="5" MAP_NAME="%FNAME_WO_EXT%" IMAGE_FORMAT="JPG"  TILE_PATH="D:\tmp_mbtiles" \

                                   QUALITY="75" TILE_SIZE="256" WEB_SKIP_EXISTING_TILES="YES" WEB_SKIP_EMPTY_TILES="YES" WEB_FULL_TILES_ONLY="YES"

                    UNLOAD_ALL

    DIR_LOOP_END


    The result obtained is a base with black edges from the minimum zoom to the maximum, despite having used the option "WEB_FULL_TILES_ONLY =" YES .

    When the same file is loaded manually in the application and we export using the EXPORT WEB FORMAT option with the options marked "Only Export Fully Covered Tiles" in the "Tilling options" and "All Loaded Data" tab in the "Export bounds" tab, the result is a black borderless base at any zoom level, Which was the desired effect.

     

    I do not know if there is anything that escapes me from putting in the script or something that is incorrect.

    I'm sorry I can not attach the screenshots that I have and that would facilitate the understanding of the problem, but I've been unable to upload them (I've already said that I'm new ( :'( )

    Many thanks to everyone who can lend a hand, because I do not know what I can do. :(

     

     

     


    May 8
  • fennino72 earned a promotion to Level 1.
    You are at the lowest level. Build up your points to unlock new features!
    May 8
  • fennino72 earned a promotion to Level 1.
    You are at the lowest level. Build up your points to unlock new features!
    May 8