Global mapper layer corrupted, not loaded.

I made a big work in my global mapper 11 gmw file. lot of areas with attributes. At a saving global mapper sent an error, that some sequence is not right, it cannot save., I tought ok, i close it, i save quite often anyway. But when i opened the file again, there was no layer. Is there any chance to recover it?
Here is the start and the end of the layer:
EMBED_OVERLAY DATA_SIZE="11053026" LABEL_FIELD=""
MU``!``````#4````(P```/<```#"````N0$``-$&``"*"```&`````P```"B
M"```(````"````#""```#`````P```#."```&`````P```#F"`````````P`
M``#F"```BCT9`'!&&0!R88\`XJ>H````````````````````````````````
M``````````````````````````````````````````````````#BIZ@`````
M``````````````````````````````````````````!5<V5R($-R96%T960@
M86YD($UO9&EF:65D($9E871U<F5S`%!R;VIE8W1I;VX@("`@($=%3T=205!(
M24,*1&%T=6T@("`@("`@("`@5T=3.#0*6G5N:71S("`@("`@("`@345415(*
M56YI=',@("`@("`@("`@1$0*6'-H:69T("`@("`@("`@,"XP,#`P,#`*67-H
M:69T("`@("`@("`@,"XP,#`P,#`*4&%R86UE=&5R<PHP(#`@,"XP,#`@+RH@
M^P-#6T'/0VFC"OPQ0:U-`6+G0EM!,3*O^D_\,4$`\8TMWD);0=;+@!M9_#%!
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M,4&^ZDQHG4%;02O=\?`#_S%!FWL=3Y9!6T$=$.A9`_\Q09A!AK6405M!9X",
ME^_^,4$+Y!QYE$%;0>3#E([Z_C%!F*_8*(A!6T'YA9C:_OXQ04'SFIY[05M!
"`@$`
`
end

Answers

  • I can still save the attribute names in search by attribute tool, but it cannot find value.
  • gregi1991 said:
    I can still save the attribute names in search by attribute tool, but it cannot find value.
    I can still see the attribute name*
Sign In or Register to comment.